2010. Szeptember 06. - 13:14:38Legújabb tag: gremo

Szerző Téma: Pluck  (Megtekintve 5840 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető lesenceinfo

• Adminisztrátor
  • Újonc
  • Adminisztrátor
    • Lesence.Info
Re:Pluck
« Válasz #33 Dátum: 2010. Június 18. - 18:10:48 »
Telepítettem a rendszert egy új tárhelyre, mivel a téma címénél szereplő az extra.hu megszűnése miatt már nem volt elérhető. http://pluck.kovacsakos.info Belépési adatok cPanelbe: pluck, Pass123 Ha valakinek lenne kedve egy új magyar oldalt fejleszteni ennek a rendszernek, az jelezze. Aki pedig csak rombolás céljából látogatná meg a tárhelyem, meg kell nyugtatnom, hogy mindösszesen 20 MB-os és napi mentés készül róla. :)

Nem elérhető wix

• Törzstag
    • Mr. Nagy honlapja
Re: Pluck
« Válasz #32 Dátum: 2009. április 03. - 21:23:40 »
Megjelent a Pluck 4.6.2-es verziója, mely letölthető a hivatalos honlapról. A honosítást tartalmazza a telepítőcsomag. Ebben a verzióban hibajavítások történtek, viszont sajnos az előzőekben leírt visszafejlődést még nem javították ki.

Nem elérhető wix

• Törzstag
    • Mr. Nagy honlapja
« Válasz #31 Dátum: 2009. Február 15. - 07:25:49 »
Sajnos igazad van. Minden áron bővítés következményeként ez a verzió inkább kicsit visszafejlődéssé sikerült.
Ezt többen is szóvátették a hivatalos honlapon.
Kíváncs leszek a következő verzióra sikerül e ezt kiküszöbölni?!

Nem elérhető sámli

• Adminisztrátor
  • Hős tag
    • sámli eltévelyedései
« Válasz #30 Dátum: 2009. Február 14. - 18:43:30 »
Kicsit foglalkoztam az új 4.6.1 verzióval és számomra úgy tűnik, hogy nem fejlődés hanem visszafejlődés történt a 4.5-höz képest.
A statisztika eltűnt, valamint csak globálisan lehet az albumok megjelenését be ill. kikapcsolni.
Ha nincs igazam, javítsatok ki.

Nem elérhető sámli

• Adminisztrátor
  • Hős tag
    • sámli eltévelyedései
« Válasz #29 Dátum: 2008. December 22. - 21:38:00 »
Szép jó estét az egybegyűlteknek
Tegnap este sikerült feltelepítenünk a Pluck legújabb stabilnak jelentett 4.6.1 verzióját.
A tartalomkezelő könnyedén telepíthető, a magyarítás nagyon jó. Kár, hogy wix egyéb elfoglaltságai miatt kénytelen volt sorsára hagyni a Magyar oldalt, ez a tartalomkezelő véleményem szerint többet érdemelne. Szerencsére a magyarításokat továbbra is csinálja, úgy érzem kifogástalan minőségben.

Nem elérhető wix

• Törzstag
    • Mr. Nagy honlapja
« Válasz #28 Dátum: 2008. Március 06. - 18:19:03 »
Erre sajnos nem tudok mit mondani, csak annyit, hogy én is frissítettem de nekem nem volt vele semmi problémám. Azóta is működik az oldal!

Annyi biztos, hogy a frissítést úgy kell végezni, hogy előtte admin ként be kell jelentkezni. A frissítés után pedig törölni kell a sütiket és újra olvastatni a böngészővel az oldalt. Ha ez nem történik meg akkor szokott úgy tűnni mintha szétesett volna az oldal és hibás lenne!

Nem elérhető sámli

• Adminisztrátor
  • Hős tag
    • sámli eltévelyedései
« Válasz #27 Dátum: 2008. Március 06. - 11:24:52 »
Tapasztalatom a 4.5.1-ről:
Az update után összeomlott a rendszer (localhoston is).
Ismételt installnál is hibák vannak, az okokat még nem volt időm kideríteni.

Wix-nek:
Elfelejtettem jelezni, hogy a fordításban eszközölt javításokat a fordító oldal Vitalap fülön találod meg.

Nem elérhető wix

• Törzstag
    • Mr. Nagy honlapja
« Válasz #26 Dátum: 2008. Február 20. - 06:41:20 »
Természetesen örülök neki!

Azonban jó lenne ha azt is leírnád ide, hogy mik ezek és mire módosítod!
A tisztán látás miatt leírom a pluck magyarosítás menetét
mely számomra is kicsit furcsán zajlik. Mint tudjátok a készítő honlapjáról letölthető verzió is alapból tartalmazza az összes nyelvet, sőt a készítő kifejezett kérése, hogy csak az ő oldaláról legyen letölthető a rendszer. Ezért nincs meg a letöltések közt az én oldalaimon sem már az újabb verzió (4.51).

Én sem kapom meg előre az új verziókat a készítőtől, hanem van egy fordító oldala a rendszernek ahol a honosítás megtörténik. Én is itt tudom módosítani a hibákat és az itt rögzített fordítás kerül bele a letölthető verziókba. Ha új szövegrészek kerülnek be, amiket fordítani kell akkor emailban értesít a készítő hogy lenne egy kis fordítani való.
Csatoltam a felüleről a képet!

Namost így nagyon nehéz fordítani hiszen nem látom a szövegkörnyezetet és nem tudom magam kontrolálni, hogy a fordítás hogyan fog megjelenni. (Jártam úgy emiatt hogy pontosan ellentétes értelmezést kapott a szöveg a végén mint amit gondoltam.)

Nem elérhető Méhész Pál

• Adminisztrátor
  • Hős tag
    • CMS Award .HU
« Válasz #25 Dátum: 2008. Február 19. - 22:09:49 »
Szerintem beleegyezik, hisz kint van a honosító felületen is, aminek egyik feladata, hogy lektoráljuk egymás munkáját, a hibák kiszűrésére.

Jól mondom? :)
Tartalomkezelés, CMS rendszerek http://cmsaward.hu

Nem elérhető sámli

• Adminisztrátor
  • Hős tag
    • sámli eltévelyedései
« Válasz #24 Dátum: 2008. Február 19. - 18:13:40 »
Szia Wix
A hu.php fájlban találtam néhány hibát, de a beleegyezésed nélkül nem akartam módosítani.
Ha nincs ellene kifogásod, kérlek jelezd. (Zömében "elgépelésről", ékezethiányról van szó.)

Üdv: sámli
« Utoljára szerkesztve: 2008. Február 19. - 18:31:10 írta sámli »

Nem elérhető sámli

• Adminisztrátor
  • Hős tag
    • sámli eltévelyedései
« Válasz #23 Dátum: 2008. Február 01. - 21:22:52 »
Köszönöm
Így is tökéletesen megfelel.

Nem elérhető wix

• Törzstag
    • Mr. Nagy honlapja
« Válasz #22 Dátum: 2008. Február 01. - 21:19:47 »
Nem, csak vagy előtte vagy utána lehet.
Esetleg megoldható vegyesen is de akkor minden oldalt külön kell definiálni a témában, majd beállítani a pluck admin felületén, hogy az oldalak ne jelenjenek meg a menüben.

Nem elérhető sámli

• Adminisztrátor
  • Hős tag
    • sámli eltévelyedései
« Válasz #21 Dátum: 2008. Február 01. - 20:45:35 »
Köszönöm a segítséget, sikerült.
Még egy gondom van ezzel kapcsolatban. Megoldható, hogy a linkre mutató menüpont ne az utolsó helyen legyen, hanem a többi menüpont között?

Nem elérhető wix

• Törzstag
    • Mr. Nagy honlapja
« Válasz #20 Dátum: 2008. Január 31. - 04:36:06 »
Ehez az általad használt témát kell átini (data/inc/themes/*témád*/index.php). Nézd meg a
http://pluck.extra.hu/?file=kop5.php oldalon a
-webmester » téma készítése- témakört, ha nem megy szólj!

Nem elérhető sámli

• Adminisztrátor
  • Hős tag
    • sámli eltévelyedései
« Válasz #19 Dátum: 2008. Január 30. - 18:41:39 »
Szevasztok

Akadt egy kis gondom, szeretném megoldani. Szeretnék a menübe egy új menüpontot felvenni, ami nem egy oldalra, hanem egy külső linkre mutat. Meg tudom csinálni admin felületről, vagy kézzel kell valamit átírnom?
Ha át kell írnom valamit, akkor mit és hol?

Segítséget előre is köszönöm.